Projecten

Op deze pagina is een selectie te vinden van projecten waarin gebruik gemaakt is van Tripzoom technologie.

 • B-Riders II

  lenteactiepakket
  Het B-Ridersprogramma is een succes en heeft een vervolg gekregen. Vanaf eind Mei is een nieuwe lichting B-Riders van start gegaan en telt nu al  ongeveer 5000 deelnemers. Alle B-Riders fietsen met de speciale B-Riders app. De app registreert het aantal ritten, minuten en kilometers.

 • Trappers

  trappers
  Fietsende werknemers leveren geld op: ze verliezen geen kostbare tijd in de file, bezetten geen peperdure parkeerplaatsen en zijn gezonder en productiever! Onderzoek van TNO (jan. 2009) heeft uitgewezen dat fietsende werknemers één dag minder verzuimen. Het loont om het fietsgebruik binnen uw organisatie te stimuleren! Niet alleen uw onderneming profiteert, een goed fietsbeleid levert ook een bijdrage aan een beter milieu.

 • Fiets in Beeld

  knelpunten

  Dat fietsen gezonder, goedkoper en schoner is dan autorijden is bekend. Maar met een fiets, e-bike of e-scooter zoeft u ook nog eens de file voorbij! Kortom: een betrouwbare reistijd en lekker in de buitenlucht.De Verkeersonderneming ziet dezelfde voordelen. Als mensen fietsen in plaats van de auto te gebruiken, levert dit zowel winst op het gebied van bereikbaarheid op, als op het gebied van luchtkwaliteit. En dus geven zij de  automobilist een zetje op het fietszadel!

 • Verkeersonderneming 2Track&Go

  2TrackandGO

  Fietsen naar het werk is snel, betrouwbaar, schoon én goedkoop. Bovendien is het goed voor uw conditie en de luchtkwaliteit. Reist u regelmatig in de regio Rotterdam met de auto en kunt u dat

  prima met de fiets, e-bike of e-scooter doen en daarbij een aantrekkelijke korting op de aankoop van een e-bike ontvangen.

 • Smoover

  smooverHet klinkt als toekomstmuziek, zelfrijdende auto’s. Maar dat is helemaal niet zo ver van de werkelijkheid als het lijkt. Smoover levert een belangrijke bouwsteen voor het toekomstige autorijden, waarbij auto’s al veel denkwerk van je overnemen en door onderlinge samenwerking voor een goede doorstroming zorgen.

 • B-Riders

  logo_b-riders_40_rgbAls B-Rider stap je af en toe uit de auto om de fiets te nemen naar je werk. Voor een tintelend frisse start van de dag. Om je lekker gezond en fit te voelen. Om wat af te vallen. Of om de werkdag al fietsend van je af te laten glijden en ontspannen thuis te komen. Helemaal omdat je filevrij fietst. Fietsen naar het werk geeft een kick!

 • Ring-Ring

   

  ring-ring_logo_www_transpRing-Ring® is een burgerinitiatief en start als pilot op IJburg samen met Stadsdeel-Oost en lokale ondernemingen. Ring-Ring® wil het gebruik van de fiets op een spannende en eigentijdse manier stimuleren. Door te fietsen in plaats van andere middelen van vervoer te kiezen belasten we de openbare ruimte minder, zorgen voor schone lucht en houden we onszelf gezonder in lijf en hoofd. Dat mag beloond worden!

 • Sunset Tripzoom

  sunset

  The mobile Tripzoom-app has been developed as a proof-of-concept to improve the personal mobility of travellers and to share information.

  We created Tripzoom and three pilot areas in Enschede (NL), Gothenburg (SE) and Leeds (UK) to investigate and test

  • how we can help travellers to get better insight in his/her own mobility pattern;
  • what kind of incentives people value;
  • how we can use social networks to share mobility profiles and create a social experience.
 • OpStapUU

  OpStappers werken mee aan een onderzoek van de Universiteit Utrecht naar sportdeelname en bereikbaarheid van sportvoorzieningen. De app OpStappUU brengt in kaart op welke locatie sportende en niet-sportende OpStappers activiteiten ondernemen, om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de bereikbaarheid van sportvoorzieningen.

 • Positive Drive

  positivedrivelogoPositive Drive, een serious social game voor in het verkeer. Gebruik jouw verkeerssituatie in Breda als gamezone. Doe je het goed dan belonen we je met badges en leuke prijzen, waardoor je omgeving net een beetje veiliger en bereikbaarder wordt. Positive Drive; Goed is leuker! En spannender!