B-Riders II

lenteactiepakket
Het B-Ridersprogramma is een succes en heeft een vervolg gekregen. Vanaf eind Mei is een nieuwe lichting B-Riders van start gegaan en telt nu al  ongeveer 5000 deelnemers. Alle B-Riders fietsen met de speciale B-Riders app. De app registreert het aantal ritten, minuten en kilometers.

Wat is er nieuw? Iedereen die fietst naar het werk kan punten sparen. Op een gewone fiets of e-bike. Stap je over van auto naar fiets, dan fiets je voor punten én geld. Punten worden ingewisseld voor kortingen, cadeaus en kansen. Wie weet maak jij straks een ballonvaart of slaap je een nachtje aan zee! Ook de app is geheel vernieuwd. Je fietst met je eigen persoonlijke coach. Je kunt je fietsgedrag zien in een grafiek en je fietsroutes op de kaart zien. Terwijl je de wereld rond fietst zie je precies hoe ver het nog is naar de volgende stad. Daarnaast zijn er veel nieuwe levels en successen te behalen.

 

schermafbeelding_2015-05-26_om_14.19.20

Coaching in de app
Alle B-Riders fietsen met de speciale B-Riders app. De app registreert het aantal ritten, minuten en kilometers. Zo hou je bij hoever je hebt gefietst. Of je halverwege Brussel bent of al dichtbij Parijs. Ook geeft de app feedback en stimuleert je om door te gaan. Je haalt zo elke dag het beste uit jezelf.

Je fietst steeds naar een nieuw level. Elk level levert je extra punten op. Heb je een mijlpaal bereikt? Dan krijg je een cadeau, korting of kans op een prijs.