Tripzoom voor fietsstimulering

Wilt u fietsen stimuleren? Met TRIPZOOM beschikt u over bewezen techniek die u volledig op maat kunt inzitten in uw project. Een fietsstimuleringsproject met TRIPZOOM bestaat doorgaans uit de volgende elementen:

Registratie en monitoring:

TRIPZOOM zorgt voor continue tracking en tracing van uw deelnemers via de app. Hierdoor krijgt u inzicht in het gebruik van het vervoermiddel en prestaties op individueel niveau.

Beloning:

Bij ieder fietsstimuleringsproject speelt beloning een belangrijke rol. Dit kan bestaan uit een virtuele beloning, een kans op een prijs of directe materiële beloning in de vorm van een financiele vergoeding. Met TRIPZOOM kunt u de beloningscomponent geheel naar wens invullen, want alle beloningswijzen zijn beschikbaar. Wij adviseren u hier graag over of integreren rechtstreeks uw systematiek in de app. Onze backoffice kan de afhandeling van de beloningen volledig voor u verzorgen.

Campagne:

Fietsstimulering gaat vaak gepaard met een wervings- of bewustwordingscampagne. Deze campagne is met TRIPZOOM geheel naar wens in te vullen. TRIPZOOM zorgt voor het technische raamwerk, waaromheen wij iedere campagne voor u op maat kunnen maken. Het is eveneens mogelijk zelf de campagnevoering te voeren en TRIPZOOM daarin te integreren.